Satılık BTWIN ROCKRIDER 900 27,5" Dağ Bisikleti

Kadro XL Kadrodur.

Cross Country için giriş bisikleti: XC geometrisine sahip kadro, SRAM NX tek yapraklı aynakol, 1X11 vites sistemi, MAVIC Cross Ride FTS-X jantlar, MANITOU M30 Air 100 mm maşa.
ÖZELLİKLER
TEKNİK BİLGİLER
KONSEPT
Rockrider 900, Cross Country kullanıma yönelik tasarlandı ve uzman ekibimiz ve spor tutkunları tarafından geliştirildi. Bu ekip B'TWIN Village'da (Lille) tüm tasarım ve üretim aşamalarını takip etti.
Maksimum memnuniyet için Rockrider 900'ün, geliştirme ekibimizin birkaç metre uzağında bulunan AML fabrikasında montajı yapıldı. Dağa fazla bilgi için : http://virtual-tour-btwin-village.btwin.com
KADRO
6061 T4 & T6 çift katmanlı alüminyum kadro. Racing, sloping :Reaktif, hafif ve pratik.Geniş diyagonal tüp daha sağlam ve daha güçlü. Konik direksiyon borusu. Ön üçgende, kalınlığı değişken borularla ağırlık optimizasyonu sağlanmıştır. M boyda 1,8 kg.4 farklı boyu vardır. S / M / L / XL.
BSA tipi 73 mm. göbek. IS arka fren.

ÖN AMORTİSÖR

Yeni MANITOU M30 AIR 100 mm maşa, Havalı olması elbette ki güzel bir maşa, Maşa en altında sağ bacakta sertlik ayarı mevcut tepmesini ayarlamak için. Onun haricinde kilitleme kolu sol elcik hemen yanında yer alıyor ve kilitleme kolunun çok hoşuma gittiği söylenemez. Eğer garanti dışında bozulursa farklı bir kilitleme kolu alıp takmayı düşünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=iRCLlMxtV2g
B'TWIN ComboLock (2 pozisyonlu) gidondan kilitleme sistemi. Alüminyum Konik 1"1/8 Tapered pivot, daha sağlam ve daha hafif. Aks : 9 mm.
ARKA AMORTİSÖR
Arka süspansiyonu bulunmamaktadır.
VİTES SİSTEMİ
Yeni 2016 model SRAM NX, tek aynakol yapraklı 1x11 yapısıyla hafif, kontrollü, uzun ömürlü ve daha hassastır.
Aynakol yaprağı boyutları : 30 diş, zincir değiştirilmeden kolayca değiştirilebilir (maks. 32 diş) Ruble : 11-13-15-17-19-22-25-28-32-36-42 dişli yapraklar sayesinde farklı eğimlere kolayca uyum sağlayabilirsiniz.
FREN
B'TWIN özel TEKTRO TKD 32 frenler. Disk : 160 mm (ön ve arka).
2 pistonu ve gövdesi, cross country kullanımda ihtiyacınız olan güç ve hafiflik için alüminyum yapıdadır. 2 parmağa uyumlu kollar. Yarı organik plaket.
GİDON/GİDON BOĞAZI
Rockrider 900 Series XC oversize low rise (hafifçe eğimli) 680 mm. gidon sayesinde dengeli kullanım. Rockrider XC gidon boğazı M: 80 mm / L : 90 mm. / XL : 100 mm.Her gidon boğazına uygun boyutlar ! Kapalı rulmana entegre furç yatağı.
Yeni ROCKRIDER 900 light lock on elcikler.
JANTLAR
Mavic CROSS RIDE FTS-X jant. Malzeme : S6000 Alüminyum. Lastikler : tüp tipi / İç genişlik : 21 mm.
LASTİKLER
Hutchinson Python 2 27.5 x2.1.
XC Dünya Kupası'nda kullanılmış ikonik lastikler. Kuru ve az engebeli araziler için tasarlanmıştır.
SELE / SELE BORUSU
B'TWIN COMP. sele borusu. 350 mm uzunluk, 29,8 mm çap.
Yeni ROCKRIDER Serie 900 sele.
Ağırlık : 265 g.Pedallama sırasında arttırılmış rahatlık.
PEDAL
Bisiklet, düz pedallarla kullanmaya hazır teslim edilir. Bunun yanında, performansınızı arttırmak için otomatik pedallar ile değiştirebilirsiniz (beraber satılmaz). Otomatik pedallar, bisikletin kontrolünü de kolaylaştırır; özellikle Cross Country yaparken.
AĞIRLIK XL boyda 12,4 kg (pedalsız);
 

Yorumlar

Popüler Yayınlar