Polis Haftası Kutlama Mesajları

Ülkemizin ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı mensupları 10 Nisan Salı günü hem 173. müessese yıl dönümlerini hem de bu vesile ile Polis Haftasını kutlayacak. Vatandaşlar ise polis olarak vazife icra eden arkadaşları, sevdikleri ya da akrabalarının bu hususi günlerini kutlamak ve onlara yalnız olduklarını hissettirmemek için onlara hususi Polis Kutlama mesajları gönderebilirsiniz.
Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne dek devletimizde refah ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir halde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca vazife meydana getiren, Türk Polis Teşkilatı mensupları, 10 Nisan Pazartesi Günü, kendileri için hususi bigün olan Polis Haftası'nı kutlayacak.
Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne dek devletimizde refah ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir halde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca vazife meydana getiren, Türk Polis Teşkilatının 172. yılı mübarek olsun!
Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun rahatlık ve itimatı için çalışan polislerimizin Polis Haftası mübarek olsun
Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin refah ve güvenliğini elde eden Türk Polis Teşkilatı’nın 172. müessese yıldönümü mübarek olsun
Polis Haftası ve Polis Günü sebebiyle bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm güvenlik mensuplarını takdir ve sevgiyle merhabalar Polis Haftalarını kutlarım.
Vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm güvenlik mensuplarının Polis Haftası mübarek olsun.

Yorumlar

Popüler Yayınlar