İnternetten Para Kazanma

İlk yazımız en çok kazandıran işler 2017 para kazanmak konusu olsun dedim ve alışılagelmiş bütün mesleklerden sıkıldıysanız,artık çok daha farklı pencerelerden bakabilirsiniz. Para kazandırabilmek için iki yoldan birini tercih edebilirsiniz.Birinci yol 100 bin dolar kazanmak için yılda tam zamanlı her gün çalışmak olup, ikinci yol ise bir yılda kazanacağınız aynı parayı haftada sadece bir kaç saat çalışarak çok daha kısa bir sürede kazanabilirsiniz.
Sadece bir saat içerisinde 100 dolar kazanmak isteyen biri için tam zamanlı işlerde çalışarak bu parayı kazanması pek de mümkün değildir. Payscale analistlerinin yapmış olduğu araştırma bunu kanıtlar nitelikte olup, Amerika Birleşik Devletleri’nde normalde bir saat içerisinde kazanılan ücret 16 dolar yani 100 dolar kazanmanın bedeli olarak 16 kat daha fazla çaba göstermekten geçmektedir.
Ünlü Pay Scale analisti Al Lee’ye göre bir saat içerisinde 100 dolar kazanmanın yolu 3 ana gruba ayrılıyor.
Bu 3 grup yollardan birincisi doktorluk mesleği gelmektedir, ikinci yolu ise büyük bir şirkette üst düzey yöneticilik almakta olup, en son üçüncü yol ise para kazandıracak farklı işlerden geçmektedir.
Bu tarz işler için öncelikli olarak iyi bir eğitim ve yetenek söz konusu olduğunu unutmamak gerekiyor. Fakat bu tarz özelliklere sahip olmamanız umudunuzu kaybedeceğiniz anlamına kesinlikle gelmemesi gerekmektedir.
Örnek olarak suya olan ilginizi bir Saat içerisinde 100 dolara çevirebilirsiniz.
1-Sualtı Kaynakçısı:Otuz günde ve günde 12 saat olarak çalışıp deniz diplerinde petrol ve gaz şirketlerinin boru hatlarında çalışarak günlük kazancınız ortalama olarak 900 ila 1200 dolar arası değişmektedir.
2-Anestezist: Hastaları bayıltan anestezi uzmanlarının kazancı ise doktorların alışık olduğumuz yüksek kazançlarına neredeyse eş değer olmaktadır. Anestezi uzmanları ortalama olarak 101.80 dolar kazanmaktadırlar.
3-Ticari Pilot: Ünlü Pa Scale in araştırması sonucu Ticari Pilot’ların ne kadar ciddi rakamlar kazandığını doğrular niteliktedir; haftalık 40 saat, aylık 100 saat yıllık bin saat çalışma seçenekleri ile ticari uçuşlarda saatte 120 dolar kazanan ticari pilotların çoğunluğu asker kökenli olmakla beraber emekli olsalar bile ticari pilot mesleğine devam etmekteler.
4-Dövme Sanatçısı: Son zamanların moda akımı olan dövme yapmak bile en çok kazandıran işlerden biri haline gelmiştir. Sadece bir saatte ortalama 130 dolar kazanır ve bunun için herhangi bir diplomaya sahip olmaya gerek bile yoktur.
5-Freelance Fotoğrafçı: Bu meslek deneyimi ile kazanç doğru orantılıdır.
Profesyonel deneyimli fotoğraf sanatçılarının 1 saatlik kazancı 100 doları bulmaktadır.
6-İç Mimar: Araştırmalar iç mimarların bir saatte 100 dolar kazandıran meslekler listesine girdiğini belirmektedir.
7-El Modelliği: Siz ellerinizin güzelliğine güveniyorsunuz? İşte şimdi reklam ve tanıtım çekimlerinde ellerinizin özel sihrini kullanarak saatte 100 dolar kazanabilirsiniz.
8-Yaşam Koçu: Malumunuz modern çağlarda yaşam koçu en çok ilgi duyulan meslek sınıfı haline geldi diyebiliriz. Hayatlarını düzene sokmak isteyen bireyler terapistler yerine yaşam koçlarını tercih etmeye başladılar. Yaşam koçluğu bir Saatte 100 -150 dolar kazandıran trend meslekler arasında yerini almıştır.
9-Masaj Terapisti: Son zamanlarda hayatlarında 1 saatliğine de olsa rahatlamak ve zamanın stresinden uzaklaşmak isteyenler, soluğu masaj terapistlerinde almaktalar. Gayet güzel bir kazanç için hafta’da ortalama olarak 45 saat çalışmak yeterli.
Unutmayın en çok kazandıran işler 2017 yılı ve sonrası için bu tarz meslekler sayesinde maddi durumlarınız çok daha güzele doğru akar gider. Zengin olmak veya fakir olmakta kişinin kendisine bağlıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar